03-kansi_my fateTampereelta ponnistava My Fate tarjoaa kuulijalle oman levymerkkynsä turvin 40 minuuttia menevää mättöä angstisesta kansitaiteestaan huolimatta. Vahvasti jenkkiträssistä vaikutteita ammentava Room For Regret tukeutuu alavireiseen kitararouhintaan.
Parin ensimmäisen biisin osalta konsepti yrittää yllättää. Panterasta ja Sepulturasta tuttujen toistoriffien sekä huutolaulun tueksi on vokaaleista vastaava Jukka Ruostila sovittanut myös puhtaampaa vokalisointia.
Loppulevy onkin sitten tasaista rouskuttamista, jota on koitettu elävöittää parilla lyhytkasvuisella temporaidalla, jotka kuitenkin lähinnä pirstaloivat kokonaisuuden.
Levy löytää varmasti kuulijakuntansa, mutta suurempaa yleisöä havitellessa jää raskaan metallimusiikin tarjonnan paljouden alle.

Natanael Sinisalo

”Renkuttelua rapakon takaa.”