Ei hakutuloksia.

Vain kolme laitosneuvostoa jatkaa

Laitosneuvostoille myönnettyä kahden vuoden ”jatkoaikaa” aiotaan käyttää hyväksi vain kolmella laitoksella Jyväskylän yliopistossa. Neuvostot jatkavat toimintaansa vuoden vaihteen jälkeen psykologian, kielten sekä yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella. Kussakin tulee olemaan 10 jäsentä, joista kolme opiskelijoita.
Siitä, käytetäänkö kahden vuoden jatkoaika hyväksi, päätettiin kunkin tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa. Niillä laitoksilla, joilla neuvostoja ei jatkossa ole, tehtävät siirtyvät laitoksen johtajan vastuulle.
Laitosneuvostoille pelattiin uuteen johtosääntöön kahden vuoden jatkoaika, kun vielä keväällä niitä oltiin kokonaan lopettamassa.

  1. Hannu Heikkilä

    Kielten laitoksella opiskelijajäsenet ottivat asian puheeksi ja laitosneuvosto teki kannanoton säilymisensä puolesta. Harmi, ettei kovin monessa laitoksessa vastaavaan päädytty – joten nyt saavutettiin todellakin vain jatkoaika.

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.