Jyväskylän yliopistolla on ollu hyviksiä syksystä 2013 lähtien. Hyvikset ovat tutkinto-ohjelmien henkilökuntaa, jotka ovat saaneet koulutuksen opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Jylkkäriin on tekeillä juttu hyvis-toiminnasta, johon kaivataan opiskelijoiden kokemuksia. Oheiseen kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Jos olet valmis antamaan haastattelun kokemuksistasi, jätä yhteystietosi vapaa sana -kohtaan tai laita sähköpostia toimittaja Reetta Multaselle, reetta.e.multanen@student.jyu.fi.

The first Goodies, wellbeing advisers for international students, were trained during 2015. Goodies are University staff members, who have been selected and trained to support the wellbeing of students, but they are not therapists or psychologists.

The student newspaper Jylkkäri is publishing an article about goodie operating model in University of Jyväskylä. We are collecting student’s experiences via inquiry found below. Answers will be anonymous, but if you’d like to give an interview, please leave your contact information in the field ”additional comments” or contact the reporter Reetta Multanen, reetta.e.multanen@student.jyu.fi