Ei hakutuloksia.

Valkoinen vaalisivu

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta kertoo verkossa etusivullaan edarivaalien ehdokasasettelun päättyneen. Kun klikkaa uutista, saa nähdä ryhmien ehdokasmäärät.

Lisätietoa vaaleista luvataan kertoa osoitteessa http://www.jyy.fi/fi/edustajistovaalit. Klik! Kävijän eteen avautuu blanco sivu.

On se hyvä, että ainakin JYY estää hukkumasta infoähkyyn tässä tietoyhteiskunnassa. Eihän niitä edarivaalitietoa etsiviä varmaan niin montaa olekaan, että heitä omalla sivulla tarvitsisi palvella.

 1. Hannu Heikkilä

  Ville Vallaton osuu asian ytimeen – infoähky on hurjaa, jota toisaalta itsekin lisään tällä kommentilla. Onneksi esim. naamakirjaan liittyminen ei ole vielä lailla pakollistettua – siinä tapauksessa tämän herran saisi viedä heti hattutelinekorjaamolle. Vaalinäkökulmasta katsottuna facebookvastaisuus ei välttämättä toimi mutta tuleepa testattua voiko enää päästä ”nimellä” julisteessa edustajistoon.

  Hannu H. Grön. #4

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 2. Kurre vaan

  Tarkoitettu osoite varmaankin on: http://www.jyy.fi/edustajistovaalit/

  Ei sielläkään infoähky uhkaa, mutta onpa edes jotain.

  P.S. Kommenttien salliminen yliopiston välimuistipalvelimen kautta tulevista yhteyksistä käyttäen saattaisi helpottaa yliopiston koneita oletusasetuksin käyttäviä lukijoita. 🙂

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 3. Mika Pennanen

  P.S. Kommenttien salliminen yliopiston välimuistipalvelimen kautta tulevista yhteyksistä käyttäen saattaisi helpottaa yliopiston koneita oletusasetuksin käyttäviä lukijoita.

  Kiitoksia, Kurre, vinkistä. oli jäänyt asetuksista vain täppä laittamatta 🙂

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 4. V. Vallaton

  Hannu Heikkilä, tarkkana nyt! Kirjoittaja ei ole Ville Vallaton, vaan V. Vallaton. Siinä on vissi ero, ja V. Vallaton on tästä asiasta tarkka.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.